Realcombiz
  • Η Mozilla σταδιακά θα μπλοκάρει όλα τα plugins για ασφαλεία.Θα φορτώνουν μόνο με επιλογή του χρήστη

    Στην προσπάθεια της να αυξήσει την ασφάλεια του Firefox και να αντιμετωπίσει τις συνεχείς απειλές και
    κενά ασφαλείας των διαφόρων plugins, όπως η Java και το Flash player, η Mozilla αποφάσισε να ενεργοποιήσει από default την επιλογή "Click to Play".

    Το Click to Play που υπάρχει ήδη στον Firefox από την έκδοση 14, αλλά είναι προσβάσιμο μόνο από το about config tab, μέχρι τώρα ήταν σχεδιασμένο να μπλοκάρει τα outdated plugins, αλλά πλέον θα μπλοκάρει τα πάντα εκτός από την τελευταία έκδοση του Adobe Flash.

    Η ενεργοποίηση θα γίνει σταδιακά για τα υπόλοιπα plugins και για να φορτωθούν θα πρέπει ο χρήστης να δώσει την συγκατάθεση του είτε επιλέγοντας μέσα στην σελίδα είτε επιλέγοντας το σχετικό εικονίδιο στην address bar.

    Όπως δήλωσε ο Michael Coates. διευθυντής ασφαλείας στην Mozilla.
    Poorly designed third party plugins are the number one cause of crashes in Firefox and can severely degrade a user’s experience on the Web. This is often seen in pauses while plugins are loaded and unloaded, high memory usage while browsing, and many unexpected crashes of Firefox,
    By only activating plugins that the user desires to load, we’re helping eliminate pauses, crashes and other consequences of unwanted plugins.

    ΠΗΓΗ

    0 σχόλια → Η Mozilla σταδιακά θα μπλοκάρει όλα τα plugins για ασφαλεία.Θα φορτώνουν μόνο με επιλογή του χρήστη

    Δημοσίευση σχολίου